Орест Гевак: «Форум Відповідальних Людей ― платформа зустрічі, діалогу та співпраці представників громадських організацій, церкви, бізнесу та влади»

Читай також

  • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Орест Гевак: «Форум Відповідальних Людей ― платформа зустрічі, діалогу та співпраці представників громадських організацій, церкви, бізнесу та влади»

          Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ продовжує об’єднувати активну молодь у різних куточках України. 27 лютого відбудеться чергова зустріч у межах Форуму Відповідальних Людей. Цього разу в Буковелі зберуться представники ОТГ ― влада, бізнес і молодіжні громадські організації, які знаходяться на території Коломийській єпархії УГКЦ.

          ― Завдання цього Форуму Відповідальних Людей ― допомогти сформувати дієве середовище, спробувати напрацювати спільні вектори співробітництва в соціальному напрямі. А наступним кроком будуть спільні проекти, ― розповів керівник Форуму відповідальних Людей, секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак.

          Наприкінці березня заплановано підсумковий Форум Відповідальних Людей у Львові в Патріаршому домі, який стане підсумком форумів у 2020 році та стартом форумів 2021 році.

          В новому етапі форумів організатори проекту окрему увагу приділяють розгортанню міжконфесійної співпраці, співпраця із проектом «Адвокація молоді» Римо-Католицької Церкви в Україні та багато іншого.

          ― Ми хочемо акцентувати на єдності в багатогранності соціального служінні. Тому маємо на меті організовувати міжконфесійний молодіжний форум у співпраці з Київською міською радою. Ще один форум плануємо провести для молодих політиків у Зарваниці. Серед планів ― провести форум в Кам’янець-Подільській єпархії, в Хмельницьку, куди запросимо молодих підприємців. Окрім цього приділиvj увагу молодим українцям, які проживають за кордоном. Для них організуємо онлайн-форум. Своєрідним екватором наших річних заходів стане форумний табір в Карпатах, де ми не лише спілкуватимемося, навчатимемося. А й матимемо змогу разом відпочити, духовно відновитися, ― наголосив Орест Гевак.

          Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • «Жийте, а не животійте!» – отець Роман Демуш до молоді Донецького Екзархату
        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"